Fluitstudio in Amsterdam
nu online!

De fluitstudio is in het bijzonder bedoeld voor afgestudeerde fluitisten, die nog behoefte hebben aan een vervolgopleiding anders dan het MA-curriculum dat de reguliere conservatoria bieden.
In de studio concentreren we ons uitsluitend op het fluitspel en alles wat daarmee samenhangt. Aandacht dus voor spelen en uitvoeren, zonder de extra belasting van scripties of anderszins.

Inschrijvingen zijn mogelijk per semester. (Vanaf september of vanaf februari van elk jaar).

De Corona pandemie heeft voor velen het reizen tot obstakel gemaakt. De lessen worden daarom nu ook online gegeven. Het online pakket bevat individuele fluitlessen en een wekelijkse yogales.
Zodra live lessen weer mogelijk zijn, zal het onderstaande lesaanbod weer gelden.

De studio biedt wekelijks:

• Een individuele les

• Een yoga klas, inhoudelijk direct gekoppeld aan de fluitles (en vice-versa) voor onderwerpen als houding en adembeheersing.

• Een groepsles gewijd aan technische zaken als dagelijkse oefeningen, het spelen van etudes ten overstaan van de andere studenten en discussies over fluit gerelateerde onderwerpen.

• Een groepsles orkeststudies.

 

De lessen worden gegeven in twee periodes van elk 10 weken:
Per cursusjaar is er plaats voor maximaal 4 studenten. Na toelating zullen de details van het rooster worden meegedeeld. Globaal gezien volgens dit schema:
• Winter semester: Week 39 tot 49 (dit semester bevat één vrije week)

• Zomer semester: Week 6 tot 11 en week 13 tot 16

Individuele lessen kunnen ook aan huis gegeven worden. Groepslessen vinden plaats in een ruime studio elders in Amsterdam.

Nadere informatie kan opgevraagd worden via het formulier op de contactpagina.

Thies Roorda
Webdesign: Wout van den Berg

Photography: Annelies van der Vegt & Wout van den Berg

©April 2018

Share This